1. Haberler
  2. Spor
  3. Yenişehirli atlet madalyadan madalyaya koşuyor

Yenişehirli atlet madalyadan madalyaya koşuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gürhan ADANA / BURSA (İGFA) – Geçen ekim ayında Balıkesir İsmail Akçay Maratonunda 12,5 kilometrede koşan FetullahDeniz, 70-74 yaş kategorisinde 2’nci oldu. Önceki gün Bursa Büyük Atatürk Koşusuna katılan Deniz, 5 kilometrelik parkuru 3’üncü bitirerek bir madalya daha kazandı.

2009 yılında bir kamu bankasından emekli olduktan sonra koşuya başladığını belirten Deniz, “Hiçbir zararlı alışkanlığım yok. Boş zamanlarımı koşup spor yaparak değerlendiriyorum. Aynı zamanda sağlıklı oluyorum” diye konuştu.

Emekli olduktan sonra atletizm sporuna ilgi duyduğunu anlatan Deniz, “Yurdun çeşitli illerinde atletizm yarışmalarına katılıyorum. Son olarak geçen ekim ayında Balıkesir’de, geçen hafta sonu da Bursa’daki yarışmalarda madalya ve kupa kazanmak beni ziyadesiyle gururlandırdı” dedi.
Yenişehirli atlet Deniz, haftanın 6 günü disiplinli bir şekilde koştuğunu, bu koşulara 15 kişilik bir arkadaş topluluğunun da katıldığını sözlerine ekledi.

Yenişehirli atlet madalyadan madalyaya koşuyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Beyşehir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Kurumsal Web Tasarımı - Antalya haber - İzmir Haber - İzmir Haber - Gündem - Kadın Saat - Kastamonu Haberleri - SMM Panel - SMS Onay - Görüntülü Sohbet - Takipçi satın al - E-Pin Satış - Kuranda Evrim - Havadis -
Bizi Takip Edin