1. Haberler
  2. Spor
  3. Bostanlısporlu Ateş, Rus rakiplerini geçti!

Bostanlısporlu Ateş, Rus rakiplerini geçti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANTALYA (İGFA) – Türkiye Yüzme Federasyonu’nun Rusya Yüzme Federasyonu iş birlikteliği sonucunda Alanya Keykubat Plajı’da düzenlenen, genellikle Rus yüzücülerin katıldığı Uluslararası X Waters Masterler Yüzme Yarışmaları sona erdi.

Alanya’da yapılan 1 mil mesafeli Yüzme Yarışmasında Bostanlıspor adına katılan Servet Ateş, 60+ kategorisinde Rus rakiplerini geçerek, Rusya’nın bu kategorideki önemli yüzücüsü Victor Kuzin’in ardından 00.51.23’lük derecesi ile ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

Hatırlanacağı gibi yapılması gereken 5 km. Yarışması fırtına, yağmur ve yüksek dalgalar nedeniyle yapılamadığından bu yarışma ertelenmişti.

Bostanlısporlu Ateş, Rus rakiplerini geçti!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Beyşehir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Pulibet Giriş - Amgbahis - Risebet - Risebet - megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Etrobet - Fitcas giriş -
Kurumsal Web Tasarımı - Antalya haber - İzmir Haber - Gündem - Kastamonu Haberleri - Görüntülü Sohbet - Kuranda Evrim - Havadis - İqos - Tahin -
Bizi Takip Edin