1. Haberler
  2. Gündem
  3. Edirne Keşan’da metruklara yıkım

Edirne Keşan’da metruklara yıkım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Keşan Belediyesi yetkilileri, ilçenin çeşitli bölgelerinde bulunan ve metruk durumdaki binaların yıkımına devam ettiğini duyurdu.

Çalışmalar kapsamında, Uğur Mumcu Caddesi üzerinde tehlike oluşturan bir bina belirlenerek yıkım işlemlerinin başlatıldığını belirten ekipler, binaların çevresinde güvenlik önlemleri alarak, çevreye zarar vermeden kontrollü bir şekilde yıkım çalışmalarını tamamladı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Keşan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Erdi Kılıç, yıkımın sadece çevre güvenliği için değil, aynı zamanda şehrin estetik görüntüsünü ve yaşam kalitesini artırmak için de önemli olduğunu belirterek, “Metruk binalar hem şehrin estetiğini bozuyor hem de çevreye ciddi anlamda zarar veriyor. Bu nedenle, bu yapıların yıkımıyla ilgili kararlı bir şekilde hareket ediyoruz. Şehrimizi daha güvenli ve yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Yetkililer, vatandaşların bu konudaki duyarlılığı ve desteğini önemsediğini ve şehrin geleceği için birlikte çalışmanın önemini vurguladı.

Edirne Keşan’da metruklara yıkım
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Beyşehir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Kurumsal Web Tasarımı - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Gündem - Kadın Saat - Kastamonu Haberleri - SMM Panel - SMS Onay - Görüntülü Sohbet - Takipçi satın al - E-Pin Satış -
Bizi Takip Edin