Gündem

Foça’da seçim CHP ile MHP arasında geçecek

İZMİR (İGFA) – Kuzey Ege Bölgesinde yayın yapan İşaret Gazetesi Foça’ya yönelik olarak yaptığı kamuoyu araştırmasını yayınladı.

Gazete’nin Foça ilçesinde yaptığı kamuoyu araştırmasına göre iki isim ön plana çıktı. Bu isimlerden birisi mevcut CHP’li Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ile MHP’li eski meclis üyesi Taner Acar’ın ön plana çıkıyor.

Foça’da kararsız seçmenlerin oranının fazlalığı da dikkat çekiyor. ,Foça’da İşaret Gazetesi tarafından gerçekleştirilen ankette.2203 kişi oy kullandı.

Mevcut Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ile MHP’den aday adayı olması beklenen Taner Acar arasındaki mücadelede. Fatih Gürbüz, 837 oy alarak birinci sırada yer aldı. İkinci sırada ise 697 oy ile kararsız seçmenler bulunuyor. Taner Acar ise 672 oy alarak dikkat çekti.

Foça merkezde 1200 denek :insin-da. 420 kişi kararsızken . 502 denek mevcut Belediye Başkan Fatih Gürbüz’ün tekrar seçilmesini istedi. Taner Acar ise 278 kişiden destek aldı.

Bu durum. merkezdeki seçmenler arasında çeşitli görüşlerin olduğunu gösteriyor.

Yeni Foça’da iki isim arasındaki rekabet sürüyor.

Yeni Foça’da 523 denek içerisinde. 217 kişi Fatih Gürbüz’ü desteklerken 306 kişi Taner Acar’a yönelik düşüncelerini ortaya koydu. Bu durum , yeni yerleşim yerindeki seçmenlerin farklı tercihlerde bulunduğunu gösteriyor.

Gerenköy’de yapılan ankette, 240 denek içerisinde 142 kişi kararsız kalırken , 62 kişi Fatih Gürbüz’e destek verdi. 52 kişi ise Taner Acar’ı tercih etti.

Benzer şekilde, her iki Bağarası’nda 240 denek içerisinde kararsız seçmenlerin oranı dikkat çekiyor. Fatih Gürbüz 53 oy alırken, Taner Acar 52 oy aldı.

Başa dön tuşu
Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 - casibom jojobet 00.im